Menu
Wij serveren één menu vanaf vier gangen en op zaterdag vanaf vijf gangen.
Bij zes gangen serveren wij eerst kaas en dan het dessert.
- 4 gangen € 52,00
- 5 gangen € 62,00
- 6 gangen (dessert en kaas) € 78,00
* Kaas supplement € 4,00
* Bij vier gangen vervalt de Noordzee poon.
Wij kunnen alleen rekening houden met geen vis, vlees en vegetarisch /allergieën indien deze op voorhand worden doorgegeven.
Gerechten
- Zeebaars – citrus & karnemelk – huacatay olie – yoghurt – gezouten citroen – mierikswortel – kroepoek
- Knolselderij steak – ui – zwarte knoflook – miso boter – krokante aardappel
- Geroosterde noordzeepoon* – krokant buikspek – sereh – schaaldierenjus en drop – pompoencrème – gember
- Boerderijeend – gerookte bospeen – krokante ui – rode biet – zoethout en laurier
- Dessert of kaas van Bourgondisch lifestyle
Oesters
- Ierse oester – cabernet sauvignon azijn – citroen – sjalot € 4,00
- Ierse oester – dashi – zeewier – Galapeno € 5,00
Wijnarangement
Wij selecteren graag bijpassende wijnen.
- Per glas € 7,50
- Vier gangen € 30,00
- Vijf gangen € 37,50
- Zes gangen € 45,00