Loading...

Menu

Wij serveren één menu vanaf vier gangen en op zaterdag vanaf vijf gangen.
Bij zes gangen serveren wij eerst kaas en dan het dessert.

  • 4 gangen € 52,00
  • 5 gangen € 62,00
  • 6 gangen (dessert en kaas) € 78,00

* Kaas supplement € 4,00
* Bij vier gangen vervalt de Noordzee poon.

Wij kunnen alleen rekening houden met geen vis, vlees en vegetarisch /allergieën indien deze op voorhand worden doorgegeven.

Gerechten

  • Zeebaars – citrus & karnemelk – huacatay olie – yoghurt – gezouten citroen – mierikswortel – kroepoek
  • Knolselderij steak – ui – zwarte knoflook – miso boter – krokante aardappel
  • Geroosterde noordzeepoon* – krokant buikspek – sereh – schaaldierenjus en drop – pompoencrème – gember
  • Boerderijeend – gerookte bospeen – krokante ui – rode biet – zoethout en laurier
  • Dessert of kaas van Bourgondisch lifestyle

Oesters

  • Ierse oestercabernet sauvignon azijn – citroen – sjalot € 4,00
  • Ierse oester – dashi – zeewier – Galapeno € 5,00

Wijnarangement

Wij selecteren graag bijpassende wijnen.

  • Per glas € 7,50
  • Vier gangen € 30,00
  • Vijf gangen € 37,50
  • Zes gangen € 45,00