Menu

Een genot voor uw zintuigen!

Menu

  • Oesters

    • - Gillardeau – carbenetsauvignonazijn – citroen – sjalot, €3,50
    • - Gillardeau – zwarte boontjes – lente ui - spaanse peper - gember - soja €4,50
  • "Onze 10 gerechtjes"

    De onderstaande gerechtjes hebben het formaat van een voor/tussen gerecht.
    U kunt zelf een keuze maken vanaf vier gangen of laat u geheel verrassen door onze keukenbrigade.
    Vier, vijf of zes gangen, € 9,75 per gerechtje.

    • - Skrei - dragon - Noordzeekrab - waldorf - karnemelk
    • - Sukade - cèppes - eendenlever - brioche - dukkah
    • - Huisgerookte zalm - segmenten biet - bergamot - kroepoek
    • - kalfswang - cevenne ui - bloemkool - koffie
    • - Kreeft - ravioli - buikspek - coquille
    • - Zeebaars - dadel - zandpeen - artisjok - gerst
    • - Hert - kastanje - rode kool - boudin noir - blauwe bes
    • - Tamme eend - abrikoos - zuurkool - confit
    • - Weiderund - spätzli - eringizwam - pastinaak - oregano
    • - Dessert of kaas van Bourgondisch Lifestyle (kaas twee euro vijftig supplement)

    • * 4 gangen € 39,00
    • * 5 gangen € 48,75
    • * 6 gangen € 58,50
    • * etc
  • Kreeft

    • - Halve kreeft gesmoord – vanille olie – avocado – kreeftenmayonaise, €19,50
    • - Schuimige Bisque d’Homard – kreeft - anijs mascarpone, €12.50
    • - Hele kreeft gegrild – Bio groenten en aardappel – kreeftenjus, €39,50
    • - 4 gangen kreeftenmenu met als hoofdgerecht een halve kreeft inclusief dessert of kaas, €59.50
  • Hoofdgerecht

    • - Weiderund – jus selderij - huisgemaakte friet, €27,50
    • - Rogvleugelfilet – beurre blanc – huisgemaakte friet, €27,50
  • Bijpassend wijnarrangement

    Prijs per glas is vijf euro vijfenzeventig
  • "All inclusive"

    Ontvangst met bruisend aperitief en amuses- vier, vijf of zes gangen - tafelwater - aansluitend wijn arrangement - koffie met friandises.
    • - 4 gangen, tweeënzeventigvijftig euro
    • - 5 gangen, achtentachtig euro
    • - 6 gangen, honderdeneen euro

Volg ons.