MENU vrijdag 26 februari zaterdag 27 februari en zondag 28 februari
Let op bestellen voor zaterdag en zondag kan tot zaterdagmiddag 14.00 uur
Krokant brioche - steak tartaar - bundelzwam - crème Cevenne ui - Parmigiano Reggiano
* Geroosterde winterkabeljauw - vlierbloesem vinaigrette - bieslookmayo - sugersnaps - ui
Rund - mini peen - soufflé ui - crème knolselderij - aardappel - misojus
Selectie van chocolade en sinaasappel
3 gangen € 34,00 ( bij drie gangen vervalt de geroosterde winterkabeljauw )
* 4 gangen € 39,00
Huisgemaakt brood en gezouten boter. Duidelijke handleiding voor de laatste handelingen voor het afmaken van de gerechtjes.
Reserveren 0228 527334 of via het contactformulier op de website.
Als u niet in de gelegenheid bent om af te halen kunnen wij ook bezorgen in een straal van 10 km tegen een kleine vergoeding. Graag afhalen tussen 17.30 en 18.30 uur en zondag in overleg.