Thuis lekker genieten

van ons afhaalmenu

MENU TAKE AWAY

MENU vrijdag 26 februari  zaterdag 27 februari en zondag 28 februari

Let op bestellen voor zaterdag en zondag kan tot zaterdagmiddag 14.00 uur

 

Krokant brioche - steak tartaar - bundelzwam - crème Cevenne ui - Parmigiano Reggiano

* Geroosterde winterkabeljauw - vlierbloesem vinaigrette - bieslookmayo - sugersnaps - ui

Rund - mini peen - soufflé ui - crème knolselderij - aardappel - misojus

Selectie van chocolade en sinaasappel

3 gangen € 34,00 ( bij drie gangen vervalt de geroosterde winterkabeljauw )

* 4 gangen € 39,00

Huisgemaakt brood en gezouten boter. Duidelijke handleiding voor de laatste handelingen voor het afmaken van de gerechtjes.

Reserveren 0228 527334 of via het contactformulier op de website.
Als u niet in de gelegenheid bent om af te halen kunnen wij ook bezorgen in een straal van 10 km tegen een kleine vergoeding. Graag afhalen tussen 17.30 en 18.30 uur en zondag in overleg.

Lees meer ...

Het Kerkje in Noordhollands Dagblad

De Meijers geven droom door

Het is precies 12,5 jaar geleden dat Michel en Yvonne Meijer de sleutel kregen van hun droomzaak Meijer's in de prachtige Buurtjeskerk in Andijk. Nu geven zij hun droom door aan Luc van der Vegt en Monique Bos. Zij dopen Meijer's om tot "Het Kerkje".

Michel (39) en Yvonne (39) sluiten op oudjaarsdag de kerkdeuren achter zich. Hier hebben zij een mooie tijd gehad, maar ze moeten verder. "We vinden het hier nog altijd prachtig, maar we wilden graag iets voor onszelf", legt Yvonne uit.

De Buurtjeskerk is eigendom van projectontwikkelaar Scholtens. Die renoveerde het kerkje uit 1667, waarna Meijer en restaurant begon dat bekend staat als één van de beste in de regio. "We widen het tien jaar doen op deze plek, dat is ietsje langer geworden, maar we hebben nu het juiste pand gevonden", zegt Michel. Op 1 januari opent hij de deuren

Lees meer ...

Volg ons.

GaultMillau

Cover Lekker2020