Loading...

Onze “10 Gerechtjes”

Stel zelf een menu samen uit minimaal 3 van deze gerechten.

  • Makreel – avocado – zeewier – tijgermelk – crème fraiche € 12.50
  • Noordzeekrab – citrus – Argentijnse gamba – bieslook € 14.50
  • Steak tartaar – piccalilly – ui – Reggiano – bouillon € 14.50
  • Noordzee mul – artisjok – meloesui – kokkels – tomaat – zeekraal € 15.50
  • Eend – biet – amandel – braam – cantharel € 14.50
  • Koolrabi – navet – dragon – quinoa – prei € 13.50
  • Schol – venkel – La ratte aardappel – gerookte beurre blanc € 15.50
  • Kalf – artisjok – trompet de la morte – kalsfjus € 16.50
  • Ossenhaas – knolselderij – sjalot – peen – miso jus € 16.50
  • Dessert € 12.50 / Kaas van Bourgondisch Lifestyle € 14.50

Verrassingsmenu

Laat u vanaf 4 gangen verrassen door de chef.

  • 4 gangen € 45,00
  • 5 gangen € 55,00
  • 6 gangen € 66,00
  • etc…

“All inclusive”

Compleet verzorgd inclusief wijnarrangement.

  • 4 gangen € 79,00
  • 5 gangen € 96,00
  • 6 gangen € 113,00

Kreeft

  • Halve kreeft gesmoord – sinaasappel – avocado – zilte groenten € 20,50
  • Schuimige Bisque d’Homard – kreeft – anijs mascarpone € 13,00
  • Hele kreeft thermidor – Bio groenten – Reggiano – kreeftenjus € 40,75
  • 4 gangen kreeftenmenu met als hoofdgerecht een halve kreeft inclusief dessert € 61.50

Oesters

  • Gillardeau – carbenetsauvignonazijn – citroen – sjalot € 3,75
  • Gillardeau – soja – wakame – peper – gember – bosui € 4,75

Wijnarangement

We selecteren graag bijpassende wijnen.