Onze “10 Gerechtjes”
Stel zelf een menu samen uit minimaal 3 van deze gerechten.
- Makreel – avocado – zeewier – tijgermelk – crème fraiche € 12.50
- Noordzeekrab – citrus – Argentijnse gamba – bieslook € 14.50
- Steak tartaar – piccalilly – ui – Reggiano – bouillon € 14.50
- Noordzee mul – artisjok – meloesui – kokkels – tomaat – zeekraal € 15.50
- Eend – biet – amandel – braam – cantharel € 14.50
- Koolrabi – navet – dragon – quinoa – prei € 13.50
- Schol – venkel – La ratte aardappel – gerookte beurre blanc € 15.50
- Kalf – artisjok – trompet de la morte – kalsfjus € 16.50
- Ossenhaas – knolselderij – sjalot – peen – miso jus € 16.50
- Dessert € 12.50 / Kaas van Bourgondisch Lifestyle € 14.50
Verrassingsmenu
Laat u vanaf 4 gangen verrassen door de chef.
- 4 gangen € 45,00
- 5 gangen € 55,00
- 6 gangen € 66,00
- etc…
“All inclusive”
Compleet verzorgd inclusief wijnarrangement.
- 4 gangen € 79,00
- 5 gangen € 96,00
- 6 gangen € 113,00

Kreeft
- Halve kreeft gesmoord – sinaasappel – avocado – zilte groenten € 20,50
- Schuimige Bisque d’Homard – kreeft – anijs mascarpone € 13,00
- Hele kreeft thermidor – Bio groenten – Reggiano – kreeftenjus € 40,75
- 4 gangen kreeftenmenu met als hoofdgerecht een halve kreeft inclusief dessert € 61.50
Oesters
- Gillardeau – carbenetsauvignonazijn – citroen – sjalot € 3,75
- Gillardeau – soja – wakame – peper – gember – bosui € 4,75
Wijnarangement
We selecteren graag bijpassende wijnen.
Per glas € 6,00