Blijf op de hoogte

van nieuwtjes, evenementen, etc

Kerst 2018

 

 

Kerstavond, eerste en tweede kerstdag 2018

Wij serveren op kerstavond vanaf 18.00 uur  en eerste en tweede kerstdag vanaf 16.00 uur  een zesgangen verrassingsmenu.

vooraf willen wij wel alvast een tipje van de sluier oplichten van wat u zoal kunt verwachten......onder andere serveren wij kreeft, rog, langoustine en hert.

Uiteraard kunt u vooraf uitzonderingen en allergieën doorgeven zodat wij daar zorgvuldig rekening mee kunnen houden.

Zoals  u van ons gewend bent serveren wij tijdens het aperitief onze amuses.

zes gangen menu € 69,50 p.p.

 

Eerste en tweede kerstdag ontvangen wij u graag om 16.00 uur voor aperitief en onze amuses  en starten wij om 17.00 uur met het diner.

 wij zijn eerste en tweede kerstdag volgeboekt.

Reserveren kan via de website of telefonisch 0228 527334

Wij  zijn gesloten van 31 december t/m 3 januari 2019 voor een korte break.

Lees meer ...

Het Kerkje in Noordhollands Dagblad

De Meijers geven droom door

Het is precies 12,5 jaar geleden dat Michel en Yvonne Meijer de sleutel kregen van hun droomzaak Meijer's in de prachtige Buurtjeskerk in Andijk. Nu geven zij hun droom door aan Luc van der Vegt en Monique Bos. Zij dopen Meijer's om tot "Het Kerkje".

Michel (39) en Yvonne (39) sluiten op oudjaarsdag de kerkdeuren achter zich. Hier hebben zij een mooie tijd gehad, maar ze moeten verder. "We vinden het hier nog altijd prachtig, maar we wilden graag iets voor onszelf", legt Yvonne uit.

De Buurtjeskerk is eigendom van projectontwikkelaar Scholtens. Die renoveerde het kerkje uit 1667, waarna Meijer en restaurant begon dat bekend staat als één van de beste in de regio. "We widen het tien jaar doen op deze plek, dat is ietsje langer geworden, maar we hebben nu het juiste pand gevonden", zegt Michel. Op 1 januari opent hij de deuren

Lees meer ...

Volg ons.