Blijf op de hoogte

van nieuwtjes, evenementen, etc

kerstmenu

 

Nog even en de feestdagen staan weer voor de deur, wij ontvangen u graag op een van deze dagen om samen met u de feestdagen te vieren.

 

Wij zijn op kerstavond geopend vanaf 18:00 uur en serveren na onze amuse parade een zes gangen kerstmenu.

 

Eerste kerstdag en tweede kerst ontvangen wij u graag om 16:00 uur om te  starten met een apperitief en onze amuse parade waarna wij u gaan verrassen met ons zes gangen kerstmenu, uiteraard houden wij zorgvuldig rekening met uitzonderingen.

 

menuprijs € 72,50

 

 

voor meer informatie kunt u contact opnemen op nummer 0228 527334 

Het Kerkje in Noordhollands Dagblad

De Meijers geven droom door

Het is precies 12,5 jaar geleden dat Michel en Yvonne Meijer de sleutel kregen van hun droomzaak Meijer's in de prachtige Buurtjeskerk in Andijk. Nu geven zij hun droom door aan Luc van der Vegt en Monique Bos. Zij dopen Meijer's om tot "Het Kerkje".

Michel (39) en Yvonne (39) sluiten op oudjaarsdag de kerkdeuren achter zich. Hier hebben zij een mooie tijd gehad, maar ze moeten verder. "We vinden het hier nog altijd prachtig, maar we wilden graag iets voor onszelf", legt Yvonne uit.

De Buurtjeskerk is eigendom van projectontwikkelaar Scholtens. Die renoveerde het kerkje uit 1667, waarna Meijer en restaurant begon dat bekend staat als één van de beste in de regio. "We widen het tien jaar doen op deze plek, dat is ietsje langer geworden, maar we hebben nu het juiste pand gevonden", zegt Michel. Op 1 januari opent hij de deuren

Lees meer ...

Volg ons.

GaultMillau

Cover Lekker2020