Menu

Een genot voor uw zintuigen!

Menu

  • Oesters

    • - Gillardeau – carbenetsauvignonazijn – citroen – sjalot €3,75
    • - Gillardeau – gin tonic – granny smith €4,75
  • "Onze 10 gerechtjes"

    De onderstaande gerechtjes hebben het formaat van een voor/tussen gerecht.
    U kunt zelf een keuze maken vanaf vier gangen of laat u geheel verrassen door onze keukenbrigade.
    Vier, vijf of zes gangen.

    • - Zeebaars - Leche de Tigre - shi-take - harissa
    • - Buikspek - mandarijn - paling - zandpeen
    • - Gravad lax 2.0 - komkommer - savoramosterd - dille - mierikswortel
    • - Heilbot - artisjok barigoule - langoustine - venkel - bouillabaisse
    • - Lozere lam - Hollandse asperge - flageolet - aardappel - bottarga
    • - Risotto - bloemkool - perfect egg - asperge - Parmigiano Reggiano
    • - Tonijn Rossini - bio eendenlever - riso nero - nashipeer - brioche - madeirajus
    • - Weiderund - knolselderij - bataat - laurier
    • - Eend - sjalot - confit - abrikoos - biet - zoethout
    • - Dessert of kaas van Bourgondisch Lifestyle (kaas drie euro vijftig supplement)

    • * 4 gangen € 40,50
    • * 5 gangen € 50,50
    • * 6 gangen € 60,50
    • * etc
  • Kreeft

    • - Halve kreeft gesmoord – vanille olie – avocado – kreeftenmayonaise, €20,50
    • - Schuimige Bisque d’Homard – kreeft - anijs mascarpone, €13,00
    • - Hele kreeft gegrild – Bio groenten en aardappel – kreeftenjus, €40,75
    • - 4 gangen kreeftenmenu met als hoofdgerecht een halve kreeft inclusief dessert of kaas, €61.50
  • Bijpassend wijnarrangement

    Prijs per glas is zes euro
  • Hoofdgerecht

    • - Weiderund – jus eekhoorntjesbrood - huisgemaakte friet, €28,25
    • - Rogvleugelfilet – beurre blanc – huisgemaakte friet, €28,25
  • "All inclusive"

    Ontvangst met bruisend aperitief en amuses- vier, vijf of zes gangen - tafelwater - aansluitend wijn arrangement - koffie met friandises.
    • - 4 gangen, vijfenzeventig euro
    • - 5 gangen, eenennegentig euro
    • - 6 gangen, honderdzeven euro

Volg ons.