Loading...

Menu

Wij serveren één menu vanaf vier gangen en op zaterdag vanaf vijf gangen.
Bij zes gangen serveren wij eerst kaas en dan het dessert.

  • 4 gangen € 54,00
  • 5 gangen € 64,00
  • 6 gangen (dessert en kaas) € 79,00

* Kaas supplement € 4,50
* Bij vier gangen vervalt de Kabeljauw

Wij kunnen alleen rekening houden met geen vis, vlees en vegetarisch /allergieën indien deze op voorhand worden doorgegeven.

Gerechten

  • Steak tartaar van kalf – Argentijnse gamba – tandoori landkaviaar – kalfsbouillon – lavas olie
  • Geroosterde kabeljauw – gegrilde schorseneer – schuim aardpeer – Zeeuwse mossel – dashi beurre blanc – gel gember & limoen
  • Knolselderij steak met miso boter – zwarte knoflook – beurre blanc shitake – crème zoete aardappel – vijgenblad olie – krokante aardappel
  • Parelhoender op karkas gebraden – vier bereidingen flespompoen – crème spruit – qumquat – gevogelte jus – venkel & anijs
  • Dessert of kaas van Bourgondisch lifestyle

Oesters

  • Ierse oester – dashi – zeewier – Galapeno € 5,25
  • Ierse oestercabernet sauvignon azijn – citroen – sjalot € 4,25

Wijnarangement

Wij selecteren graag bijpassende wijnen.

  • Per glas € 7,50
  • Vier gangen € 30,00
  • Vijf gangen € 37,50
  • Zes gangen € 45,00