Menu

Een genot voor uw zintuigen!

Menu

  • Oesters

    • - Gillardeau – carbenetsauvignonazijn – citroen – sjalot €3,75
    • - Gillardeau – gin tonic – granny smith €4,75
  • "Onze 10 gerechtjes"

    De onderstaande gerechtjes hebben het formaat van een voor/tussen gerecht.
    U kunt zelf een keuze maken vanaf vier gangen of laat u geheel verrassen door onze keukenbrigade.
    Vier, vijf of zes gangen.

    • - Kabeljauw - pompoen - granny smit - sali
    • - Parelhoen - armelui asperge - duindoornbes - cepes
    • - Makreel - desem - avocado - gember
    • - Pieterman - spitskool - miso - bouillabaisse - venkel
    • - Sukade - biet - geitenkaas - pastinaak
    • - Bloemkool - beurre noisette - risotto - Reggiano - gezouten citroen
    • - Rog - ossenstaart - comtè - artisjok
    • - Tamme eend - zandpeen en abrikoos - confit aardappel - zoethout
    • - Dubbeldoelkoe - aardpeer - cantarellen
    • - Dessert of kaas van Bourgondisch Lifestyle (kaas drie euro vijftig supplement)

    • * 4 gangen € 40,50
    • * 5 gangen € 50,50
    • * 6 gangen € 60,50
    • * etc
  • Kreeft

    • - Halve kreeft gesmoord – vanille olie – avocado – kreeftenmayonaise, €20,50
    • - Schuimige Bisque d’Homard – kreeft - anijs mascarpone, €13,00
    • - Hele kreeft gegrild – Bio groenten en aardappel – kreeftenjus, €40,75
    • - 4 gangen kreeftenmenu met als hoofdgerecht een halve kreeft inclusief dessert of kaas, €61.50
  • Bijpassend wijnarrangement

    Prijs per glas is zes euro
  • Hoofdgerecht

    • - Weiderund – jus eekhoorntjesbrood - huisgemaakte friet, €28,25
    • - Rogvleugelfilet – beurre blanc – huisgemaakte friet, €28,25
  • "All inclusive"

    Ontvangst met bruisend aperitief en amuses- vier, vijf of zes gangen - tafelwater - aansluitend wijn arrangement - koffie met friandises.
    • - 4 gangen, vijfenzeventig euro
    • - 5 gangen, eenennegentig euro
    • - 6 gangen, honderdzeven euro

Volg ons.

GaultMillau

Cover Lekker2020