Menu

Een genot voor uw zintuigen!

Menu

  • Oesters

    • - Gillardeau – carbenetsauvignonazijn – citroen – sjalot €3,75
    • - Gillardeau – soja – wakame - peper - gember - bosui €4,75
  • "Onze 10 gerechtjes"

    Uit onderstaande gerechtjes kunt u zelf een keuze maken
    vanaf drie gangen of vanaf vier of laat u geheel verrassen door ons keukenteam.
    Vier, vijf of zes gangen.

    • - Makreel - avocado - zeewier - tijgermelk - crème fraiche 12.50
    • - Noordzeekrab - citrus - Argentijnse gamba - bieslook 14.50
    • - Steak tartaar - piccalilly - ui - Reggiano - bouillon 14.50
    • - Noordzee mul - artisjok - meloesui - kokkels - tomaat - zeekraal 15.50
    • - Eend - biet - amandel - braam - cantharel 14.50
    • - Koolrabi - navet - dragon - quinoa - prei 13.50
    • - Schol - venkel - La ratte aardappel - gerookte beurre blanc 15.50
    • - Kalf - artisjok - trompet de la morte - kalsfjus 16.50
    • - Ossenhaas - knolselderij - sjalot - peen - miso jus 16.50
    • - Dessert 12.50 of kaas van Bourgondisch Lifestyle 14.50

      Verrassingsmenu
    • * 4 gangen € 45,00
    • * 5 gangen € 55,00
    • * 6 gangen € 66,00
    • * etc
  • Kreeft

    • - Halve kreeft gesmoord – sinaasappel – avocado – zilte groenten €20,50
    • - Schuimige Bisque d’Homard – kreeft - anijs mascarpone, €13,00
    • - Hele kreeft thermidor – Bio groenten – Reggiano - kreeftenjus €40,75
    • - 4 gangen kreeftenmenu met als hoofdgerecht een halve kreeft inclusief dessert 61.50
  • Bijpassend wijnarrangement

    Prijs per glas is zes euro
  • "All inclusive"

    Ontvangst met bruisend aperitief en amuses- vier, vijf of zes gangen verrassingsmenu - tafelwater - aansluitend wijn arrangement - koffie met friandises.
    • - 4 gangen, negenenzeventig euro
    • - 5 gangen, zesennegentig euro
    • - 6 gangen, honderddertien euro

Volg ons.

GaultMillau

Cover Lekker2020