Menu

Een genot voor uw zintuigen!

Menu

  • Oesters

    • - Gillardeau – carbenetsauvignonazijn – citroen – sjalot €3,75
    • - Gillardeau – soja – wakame - peper - gember - bosui €4,75
  • "Onze 10 gerechtjes"

    Uit onderstaande gerechtjes kunt u zelf een keuze maken
    vanaf drie gangen of vanaf vier of laat u geheel verrassen door ons keukenteam.
    Vier, vijf of zes gangen.

    • - Makreel - avocado - zeewier - tijgermelk - crème fraiche 12.50
    • - Hollandse garnaal - mierikswortel - citrus - escabeche - granny smith 14.50
    • - Steak tartaar - piccalilly - ui - Reggiano - bouillon 13.50
    • - Noordzee mul - artisjok - meloesui - kokkels - tomaat - zeekraal 15.50
    • - Boerderijhoender - doperwt - enoki - la ratte - gevogelte jus 14.50
    • - Asperge - eidooier - citroen - ponzu - aardappel 14.50
    • - Kabeljauw - dashi - Opperdoezer - bloemkool - paddenstoel 15.50
    • - Lam - aardappel - aubergine - yoghurt - limoen 16.50
    • - Ossenhaas - knolselderij - sjalot - peen - miso jus 16.50
    • - Dessert 12.50 of kaas van Bourgondisch Lifestyle 15.50

      Verrassingsmenu
    • * 4 gangen € 40,50
    • * 5 gangen € 50,50
    • * 6 gangen € 60,50
    • * etc
  • Kreeft

    • - Halve kreeft gesmoord – sinaasappel – avocado – zilte groenten €20,50
    • - Schuimige Bisque d’Homard – kreeft - anijs mascarpone, €13,00
    • - Hele kreeft thermidor – Bio groenten – Reggiano - kreeftenjus €40,75
    • - 4 gangen kreeftenmenu met als hoofdgerecht een halve kreeft inclusief dessert 61.50
  • Bijpassend wijnarrangement

    Prijs per glas is zes euro
  • Hoofdgerecht

    • - Ossenhaas – jus miso - bio groenten - huisgemaakte friet, €28,25
    • - Kabeljauwrug – beurre blanc – bio groenten - huisgemaakte friet, €28,25
  • "All inclusive"

    Ontvangst met bruisend aperitief en amuses- vier, vijf of zes gangen verrassingsmenu - tafelwater - aansluitend wijn arrangement - koffie met friandises.
    • - 4 gangen, vijfenzeventig euro
    • - 5 gangen, eenennegentig euro
    • - 6 gangen, honderdzeven euro

Volg ons.

GaultMillau

Cover Lekker2020