Menu
Wij serveren één menu vanaf vier gangen en op zaterdag vanaf vijf gangen.
Bij zes gangen serveren wij eerst kaas en dan het dessert.
- 4 gangen € 54,00
- 5 gangen € 64,00
- 6 gangen (dessert en kaas) € 79,00
* Kaas supplement € 4,50
* Bij vier gangen vervalt de Kabeljauw
Wij kunnen alleen rekening houden met geen vis, vlees en vegetarisch /allergieën indien deze op voorhand worden doorgegeven.
Gerechten
- Steak tartaar van kalf – Argentijnse gamba – tandoori landkaviaar – kalfsbouillon – lavas olie
- Geroosterde kabeljauw – gegrilde schorseneer – schuim aardpeer – Zeeuwse mossel – dashi beurre blanc – gel gember & limoen
- Knolselderij steak met miso boter – zwarte knoflook – beurre blanc shitake – crème zoete aardappel – vijgenblad olie – krokante aardappel
- Parelhoender op karkas gebraden – vier bereidingen flespompoen – crème spruit – qumquat – gevogelte jus – venkel & anijs
- Dessert of kaas van Bourgondisch lifestyle





Oesters
- Ierse oester – dashi – zeewier – Galapeno € 5,25
- Ierse oester – cabernet sauvignon azijn – citroen – sjalot € 4,25
Wijnarangement
Wij selecteren graag bijpassende wijnen.
- Per glas € 7,50
- Vier gangen € 30,00
- Vijf gangen € 37,50
- Zes gangen € 45,00