Menu
Wij serveren één menu vanaf vier gangen en op zaterdag vanaf vijf gangen.
Bij zes gangen serveren wij eerst kaas en dan het dessert.
- 4 gangen € 52,00
- 5 gangen € 62,00
- 6 gangen (dessert en kaas) € 78,00
* Kaas supplement € 4,00
* Bij vier gangen vervalt de Rog.
Wij kunnen alleen rekening houden met geen vis, vlees en vegetarisch /allergieën indien deze op voorhand worden doorgegeven.
Gerechten
- Gepekelde zalm – Granny Smith – citrus – gebrande avocado – Dashi – karnemelk – dille
- Gepofte biet – peterseliewortel – sjalot – dragon – zoethout
- Rogfilet* – artisjok bariqoule – zomer cantharel – bospeen – anijs beurre blanc – crème artisjok
- Simmental sukade – spätzle – bereidingen ui – pastinaak – jus poivre long
- Dessert of kaas van Bourgondisch lifestyle
![](https://restauranthetkerkje.nl/wp-content/uploads/2023/07/restauranthetkerkje_menu-images_v1-0db5a2a5-1876-4481-b262-ad99e9e80033.jpg)
![](https://restauranthetkerkje.nl/wp-content/uploads/2024/04/restauranthetkerkje_menu-images_20240425-1.jpg)
![](https://restauranthetkerkje.nl/wp-content/uploads/2023/07/restauranthetkerkje_menu-images_v1-5ea7f3b2-8c11-48dd-bf95-081810ad57d5-Zoom.jpg)
![](https://restauranthetkerkje.nl/wp-content/uploads/2024/04/restauranthetkerkje_menu-images_20240425-2.jpg)
![](https://restauranthetkerkje.nl/wp-content/uploads/2024/04/restauranthetkerkje_menu-images_20240425-3.jpg)
![](https://restauranthetkerkje.nl/wp-content/uploads/2021/06/THOR20160115-0005_crop-lg.jpg)
Oesters
- Ierse oester – cabernet sauvignon azijn – citroen – sjalot € 4,00
- Ierse oester – dashi – zeewier – Galapeno € 5,00
Wijnarangement
Wij selecteren graag bijpassende wijnen.
- Per glas € 7,50
- Vier gangen € 30,00
- Vijf gangen € 37,50
- Zes gangen € 45,00