Loading...

Menu

Wij serveren één menu vanaf vier gangen en op zaterdag vanaf vijf gangen.
Bij zes gangen serveren wij eerst kaas en dan het dessert.

  • 4 gangen € 52,00
  • 5 gangen € 62,00
  • 6 gangen (dessert en kaas) € 78,00

* Kaas supplement € 4,00
* Bij vier gangen vervalt de Rog.

Wij kunnen alleen rekening houden met geen vis, vlees en vegetarisch /allergieën indien deze op voorhand worden doorgegeven.

Gerechten

  • Gepekelde zalm – Granny Smith – citrus – gebrande avocado – Dashi – karnemelk – dille
  • Gepofte biet – peterseliewortel – sjalot – dragon – zoethout
  • Rogfilet* – artisjok bariqoule – zomer cantharel – bospeen – anijs beurre blanc – crème artisjok
  • Simmental sukade – spätzle – bereidingen ui – pastinaak – jus poivre long
  • Dessert of kaas van Bourgondisch lifestyle

Oesters

  • Ierse oestercabernet sauvignon azijn – citroen – sjalot € 4,00
  • Ierse oester – dashi – zeewier – Galapeno € 5,00

Wijnarangement

Wij selecteren graag bijpassende wijnen.

  • Per glas € 7,50
  • Vier gangen € 30,00
  • Vijf gangen € 37,50
  • Zes gangen € 45,00