Menu
Wij serveren één menu vanaf vier gangen en op zaterdag vanaf vijf gangen.
Bij zes gangen serveren wij eerst kaas en dan het dessert.
- 4 gangen € 54,00
- 5 gangen € 64,00
- 6 gangen (dessert en kaas) € 79,00
* Kaas supplement € 4,50
* Bij vier gangen vervalt de Skrei
Wij kunnen alleen rekening houden met geen vis, vlees en vegetarisch /allergieën indien deze op voorhand worden doorgegeven.
Gerechten
- Roodbaars escabeche – dille crème – venkel – Zeeuwse mossel – selderij – krokant zeewier
- Coquille – Bereidingen Andijker bloemkool – Bloedsinaasappel – Zwarte knoflook – fenegriek beurreblanc – daslookolie
- Skrei – topinamboer – crème artisjok – prei olie – XO – gevogeltejus met lange peper
- Sukade en lende – crapaudine biet – drop bereidingen en pastinaak – krokante ui – jus zoethout
- Dessert of kaas van Bourgondisch lifestyle





Oesters
- Ierse oester – dashi – zeewier – Galapeno € 5,25
- Ierse oester – cabernet sauvignon azijn – citroen – sjalot € 4,25
Wijnarangement
Wij selecteren graag bijpassende wijnen.
- Per glas € 8,-
- Vier gangen € 30,-
- Vijf gangen € 37,50
- Zes gangen € 45,-