Menu
Wij serveren één menu vanaf vier gangen en op zaterdag vanaf vijf gangen.
- 4 gangen € 54,00
- 5 gangen € 64,00
- 6 gangen (we serveren kaas vooraf aan dessert) € 79,00
- 7 gangen (we serveren steak tartaar als extra gang) € 92,00
* Kaas supplement € 4,50
* Bij vier gangen vervalt de Schol
Wij kunnen alleen rekening houden met geen vis, vlees en vegetarisch /allergieën indien deze op voorhand worden doorgegeven.
Gerechten
- Gepekelde kabeljauw – Opperdoezer ronde – bacalau – granny smith – citrus – doperwt – mierikswortel en kaffir
- Gepofte en gerookte zandpeen – krokante kikkererwt – crème zoete paarse aardappel – stro van prei – gember
- Geroosterde Noordzee schol – BBQ spitskool – XO – schuim la ratte – dashi beurre blanc
- Moerkalf – bereidingen Andijker bloemkool – groene asperge – sjalotten compote – jus shitake
- Dessert of kaas van Bourgondisch lifestyle





Oesters
- Ierse oester – dashi – zeewier – Galapeno € 5,25
- Ierse oester – cabernet sauvignon azijn – citroen – sjalot € 4,25
Wijnarangement
Wij selecteren graag bijpassende wijnen.
- Per glas € 8,-
- Vier gangen € 32,-
- Vijf gangen € 40,-
- Zes gangen € 48,-