Loading...

Menu

Wij serveren één menu vanaf vier gangen en op zaterdag vanaf vijf gangen.

  • 4 gangen € 54,00
  • 5 gangen € 64,00
  • 6 gangen (we serveren kaas vooraf aan dessert) € 79,00
  • 7 gangen (we serveren steak tartaar als extra gang) € 92,00

* Kaas supplement € 4,50
* Bij vier gangen vervalt de Schol

Wij kunnen alleen rekening houden met geen vis, vlees en vegetarisch /allergieën indien deze op voorhand worden doorgegeven.

Gerechten

  • Gepekelde kabeljauw – Opperdoezer ronde – bacalau – granny smith – citrus – doperwt – mierikswortel en kaffir
  • Gepofte en gerookte zandpeen – krokante kikkererwt – crème zoete paarse aardappel – stro van prei – gember
  • Geroosterde Noordzee schol – BBQ spitskool – XO – schuim la ratte – dashi beurre blanc
  • Moerkalf – bereidingen Andijker bloemkool – groene asperge – sjalotten compote – jus shitake
  • Dessert of kaas van Bourgondisch lifestyle

Oesters

  • Ierse oester – dashi – zeewier – Galapeno € 5,25
  • Ierse oestercabernet sauvignon azijn – citroen – sjalot € 4,25

Wijnarangement

Wij selecteren graag bijpassende wijnen.

  • Per glas € 8,-
  • Vier gangen € 32,-
  • Vijf gangen € 40,-
  • Zes gangen € 48,-