Loading...

Menu

Wij serveren één menu vanaf vier gangen en op zaterdag vanaf vijf gangen.
Bij zes gangen serveren wij eerst kaas en dan het dessert.

  • 4 gangen € 54,00
  • 5 gangen € 64,00
  • 6 gangen (dessert en kaas) € 79,00

* Kaas supplement € 4,50
* Bij vier gangen vervalt de Skrei

Wij kunnen alleen rekening houden met geen vis, vlees en vegetarisch /allergieën indien deze op voorhand worden doorgegeven.

Gerechten

  • Roodbaars escabeche – dille crème – venkel – Zeeuwse mossel – selderij – krokant zeewier
  • Coquille – Bereidingen Andijker bloemkool – Bloedsinaasappel – Zwarte knoflook – fenegriek beurreblanc – daslookolie
  • Skrei – topinamboer – crème artisjok – prei olie – XO – gevogeltejus met lange peper
  • Sukade en lende – crapaudine biet – drop bereidingen en pastinaak – krokante ui – jus zoethout
  • Dessert of kaas van Bourgondisch lifestyle

Oesters

  • Ierse oester – dashi – zeewier – Galapeno € 5,25
  • Ierse oestercabernet sauvignon azijn – citroen – sjalot € 4,25

Wijnarangement

Wij selecteren graag bijpassende wijnen.

  • Per glas € 8,-
  • Vier gangen € 30,-
  • Vijf gangen € 37,50
  • Zes gangen € 45,-